Nodig je vrienden met kerstkaart uit om mee te gaan naar de kerstmarkt van Antwerpen

Bezoek je dit jaar de Kerstmarkt van Antwerpen? Dan is het misschien leuk om je vrienden uit te nodigen met een zelf ontworpen kerstkaart. Dit jaar zijn kerstkaarten waarbij je een eigen foto gebruikt het meest populair. Maar hoe kun je deze het makkelijkst maken? We geven een stappenplan om een unieke kaart te maken: kerstkaart kerstmarkt antwerpen

Stap 1. Bezoek een online kaartenservice

Een fotokaart kun je het makkelijkst online maken. Hier zijn verschillende kaartenservices te vinden die handige ontwerpprogramma’s hebben.

Stap 2. Kies je kerstkaart

Als je zelf een uitnodiging gaat maken voor je bezoek aan de kerstmarkt, dan heb je twee opties. Ontwerp een complete kaart, of kies voor een kerstsjabloon. Bij de eerste optie gebruik je eigen fotomateriaal om de kerstkaart vorm te geven, bij het sjabloon kun je een foto plaatsen in een kerstkaart waardoor deze gelijk de vrolijke kerstsfeer heeft. We raden dan ook deze optie aan, tenzij je een leuke foto hebt klaarliggen waar de kerstsfeer mooi naar voren komt. Bijvoorbeeld een foto van je bezoek aan de kerstmarkt van vorig jaar.

Stap 3. Maak de kerstkaart

Als je eenmaal een leuke kaart hebt uitgekozen, kun je de foto plaatsen op de nog blanco ontwerpkaart of in het sjabloon. Je ziet hier gelijk het eindresultaat. Niet tevreden? Kies dan een andere foto verplaats de foto dan iets, zoom iets in of uit tot je tevreden bent over je creatie. Leuk is ook de optie om afbeeldingen toe te voegen. Je kan hier kiezen uit tientallen kerstfiguurtjes. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om teksten toe te voegen: Schrijf bijvoorbeeld op de voorkant van de kaart:
  • - Uitnodiging bezoek kerstmarkt Antwerpen
  • - Zullen we dit jaar weer gaan?
  • - Dit jaar is de kerstmarkt in Antwerpen er weer!!!!
Ook de binnenkant van de kaart kun je bewerken. Geef hier alle informatie over het uitje en misschien wel de overnachting.

Stap 4. Kaart klaar? Versturen maar

Tevreden over de kaart? Staat alle informatie erin? Dan kun je de kaart versturen. Hiervoor kun je een of meerdere adressen toevoegen, waarna de kaart wordt verstuurd met de reguliere post.

Zeker weten dat je hier iemand verrast. En wij zien jullie nog natuurlijk graag op de kerstmarkt van Antwerpen.

De beste kerstmarkt hotels in Antwerpen?

kerstmarkt hotels Antwerpen
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Antwerpen.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Antwerpen